Re: Paranormal Activity
ne malo, već paranormalno
Niste prijavljeni...
^^ haha dobra ![]()
Prestajemo s offtopic, nazad na Paranormalno ![]()
jej dvorana 1 ![]()
pozzz raja , eh ovako gledao sam taj film paranormal activity, ali izgleda da ima vise verzija toga filma gledao sam do sada dva filma isti naziv samo malo drugaciji prvi film od ovoga drugoga e sad nez mozda ima jos nekih verzija ....a film je vrh pozz..... triple
pozzz raja , eh ovako gledao sam taj film paranormal activity, ali izgleda da ima vise verzija toga filma gledao sam do sada dva filma isti naziv samo malo drugaciji prvi film od ovoga drugoga e sad nez mozda ima jos nekih verzija ....a film je vrh pozz..... triple
I ja sam bas u subotu gledao
sta reci film je prejak
10/10
Zadnja izmjena od james (28. 08. 2010. 09:52)
Postoje dvije verzije filma. Ne razlikuju se puno, ali imaju potpuno drugačiji kraj. A navodno je istinita priča...
ma gdje istinita prica roflmao ![]()
Kraj koji smo gledali u kinu je kad ona ku*ka baci svog momka u kameru i onda WAAA u kameru , a ima druga verzija kad dodje policija i nju ubije
Film je blago rečeno glup. Dosadan je užasno, cijelo vrijeme sam čekala da prestane dosadni uvod i počne prava strahota, međutim nisam dočekala, taman kad sam se ponadala da pravo počinje shvatila sam da je film završio. Zadnja scena je jedina strašna i to samo zato što ne očekuješ da doleti, pa te trzne. Dugo nisam bezvezzniji film pogledala, ne znam zašto ga toliko hvale.
Nevezano, zna li ko kad dolazi Jennifer's body?
I ja sam pogledala film i bas mi je dobar
Ima finih scena jedino mi se kraj nije svidio ..malo je pretjerao..nekako mi baca na tipicni kraj horora al eto..
Gledao sam film,nije los,fino odrađeno....