401

Re: Žalbe, želje i primjedbe...

dast piše:

Ne znam na koji ce nacin redar zabraniti nekome da jede cips? Ako je kupio u CC ne vidim nacina da ga pojede ako kesa ne suska... Meni to licno ne smeta i gledam/slusam film, a ne ko sta radi i jede.

Pa upravo na suskanje mislim...  to je i problem, nije sto jede nego sto vrti onu vrecicu kao da je...

402

SpleeN piše:
dast piše:

Ne znam na koji ce nacin redar zabraniti nekome da jede cips? Ako je kupio u CC ne vidim nacina da ga pojede ako kesa ne suska... Meni to licno ne smeta i gledam/slusam film, a ne ko sta radi i jede.

Pa upravo na suskanje mislim...  to je i problem, nije sto jede nego sto vrti onu vrecicu kao da je...

Ja ako se dobro sjecam u samom kinu se prodaju samo kokice. To je tako upravo sa svrhom jer je konzumiranje istih prilicno necujno.
Ukoliko se prodaje i Chips, to je onda propust kina a ne onih koji to kupuju.
Redari svakako ne bi smjeli pustiti unosenje bilo kakve hrane u kino osim one koja se moze kupiti na blagajni.
Sto se tice prepricavanja filma, znalo mi se i to dogoditi ali ne bas toliko cesto.
Toga je oduvijek bilo...jos od 01. Maja i Sutjeske i komentara tipa "gledaj sada...sad ce da mu zada smrtonosnu karatu"...  smile

Trebali bi malo popraviti raspored projekcija...

Are you talkin' about me?...You're talkin' trash! smile))

404

a i trebali bi napraviti dvoranu u 3d verziji .... heheh xd...

trebali bi svasta nesto wink, ma kino je super, ali je raspored projekcija totalno bezveze...preko dana imas pogledati vecinom bezvezene komedije (kako kome) hehehe....

Are you talkin' about me?...You're talkin' trash! smile))

406

Na FB ima fanpage CC, e sad ne znam je li zvanični ili nije. U svakom slučaju, šuška se da bi 3D trebao doći u martu ako ne bude većih problema. Koliko je ovo ustvari pouzdano a i tačno?

407

naJboLji sTe..ma sVe poHvaLe...mooLim vaaaS da pRikazete nadoLazeci fiLm "rememBeR mE"(hvaLa ti za ljuBAv) smile smile

Robsten 4-e in my <3

408

AmiLa24 piše:

mooLim vaaaS da pRikazete nadoLazeci fiLm "rememBeR mE"(hvaLa ti za ljuBAv) smile smile

Zao mi te je ako stvarno imas 24 god.

409

Ima li informacija kada stiže 3D ?

Hoce li se avatar dolaskom 3D tehnologije ponovno prikazati?

Da, da...

410

Dr.House piše:

Ima li informacija kada stiže 3D ?

Hoce li se avatar dolaskom 3D tehnologije ponovno prikazati?

Druze u CC 3D napreduje ko Autoput VC ...