Re: AVATAR

Kakva vam je ovo crna prica o pranju novca u CC? Zaista moras bit teski debil da izvuces takav zakljucak!
Ovo je izgleda furka, pljuj sto vise mozes neces li tako bit "pametniji"
Ne kontam ove ljude sta hce, ako im ne ne svidja, kino zasto se rekitruju da bi pljuvali? :S

ana piše:

potpisujem sve sto je fedja napisao iako sam proctala da ste ga deletovali
nebitno, mislim da je kino promasaj, karta nije skupa al isto tako s obzirom na nas standard mogla je bit niza, no kino je kvalitetno ali mislim da je to komercijalno sakupljaliste filmova i ono sto se po gradu prica od eminentnih ljudi je da zaista sluzi za pranje novca i da ce uskoro kroz nekih mjeseci biti upitno njegovo poslovanje
avatar odlican film, fuj necu ga gledat

aaj ne pricaj glupostii ba. -.-   ako ti ne valja nemoj dolazit u kino, i izbrisi ovaj profil  i prestani s-r-a-t-i .    kino je vrhunsko !

i'm busy .

Pa ne može kod nas ništa što je normalno da prođe bez gluposti i politike. Čuj pranje novca, pa moj nek peru jer ja nemam namjeru prestati dolaziti u kino i konačno uživati u filmovima u pravo vrijeme, a ne pet godina poslije. Kino je famozno i konačno je tu, pa hajde da uživamo, a ne blatimo. Pozz forumašima

mirela ph piše:

Pa ne može kod nas ništa što je normalno da prođe bez gluposti i politike. Čuj pranje novca, pa moj nek peru jer ja nemam namjeru prestati dolaziti u kino i konačno uživati u filmovima u pravo vrijeme, a ne pet godina poslije. Kino je famozno i konačno je tu, pa hajde da uživamo, a ne blatimo. Pozz forumašima

Potpisujem !  u SVEMU  se slazem sa tobom . big_smile

i'm busy .

85

Mene samo zanima ko su ti eminentni ljudi po gradu.

86

I ja se slazem xd ..

paparazzi.man piše:
mirela ph piše:

Potpisujem !  u SVEMU  se slazem sa tobom . big_smile

U potpunosti se slazem!!!...Pojedini pricaju samo neke gluposti...uostalom oni kojima se ne svidja Cinema City (jos) uvijek imaju opciju dva recimo Apolo, Meeting Point...pa eto tamo uzivajte kad ovo kino nije dovoljno dobro za vas smile

Are you talkin' about me?...You're talkin' trash! smile))

88

sta tebe briga majke ti gdje ja uzivam i ko mi je dovoljan
mahaluso

hahaha nije bilo upuceno tebi, a sto si se ti tu pronasla tvoj problem....!!!!vidi se ko je mahalusa iz onog prethodnog sto si napisala....goodbye!!! big_smile

Are you talkin' about me?...You're talkin' trash! smile))

znam da je film "spao" na jednu projekciju na dan pa me zanima da li ce se prikazivati i nakon ove srijede?
hvala

Svirao je Jimi Hendrix, kamenje i bube,
tad smo bili violine a sada smo trube