Tema: 3d tehnologija i online rezervacija?
Primjetio sam da na pocetnoj strani web sajta postoji glasanje koji bi film voljeli gledati u naredna 3 mjeseca u 3d tehnologiji..
Da li ovo znaci da i CinemaCity napokon uvodi u skorije vrijeme 3d tehnologiju? Mislim zaista bi bilo vrijeme, muci me da mali multiplex "Kozara" u Banja Luci vec duze vrijeme pali i zari u 3d a mi jos samo sanjamo..
Vjerujem da je i CinemaCity napokon shvatio da bi to bio izuzetno dobar finansijski potez od njihove strane, jer garantujem da bi svi koji su, recimo, Avatara gledali u obicnom izdanju ponovo otisli da gledaju (mozda i vise puta) u 3d tehnologiji.
A i sto se tice ugleda.. Nedostatak ove tehnologije je jedna velika mana inace veoma, veoma dobrog kina.
Takodjer, vec mjesecima cekamo online rezervaciju karata, a i dalje pise "Uskoro...".
Svi smo svjesni koliko je tesko doci do karata za projekcije, pogotovo za ljude koji rade i koji nemaju priliku da odu do kina da kupe karte par dana prije same projekcije. Dajte vise tu online rezervaciju uvedite i olaksajte vasim vjernim posjetiocima zivot ![]()
Puno pozdrava.