Tema: Remember me

Zanima me hoce li biti premijera novog filma 'Remember me' ovog mjeseca. Premijera je u Americi zakazana za 1 mart u NY, a od 12. marta u drugim gradovima. Vjerujem u veliku posjecenost s obzirom na glumacku postavu (Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan)

http://www.imdb.com/title/tt1403981/

Re: Remember me

U CC od 1. aprila, rečeno na temi "Žalbe, želje...".

Usput, pogledah sad trailer, i vjerovatno ću pogledati i film jer je onog tipa lagane drame koja me najbolje opusti, ali sam već sada siguran da ne donosi ništa više od prosjeka. Bar prema traileru, sve je već viđeno...

Zadnja izmjena od Smudge (01. 03. 2010. 16:20)

I mene zanima da li ce se prikazivati ovaj film kod nas.... big_smile

You are my personal brand of heroin

Pa rekoh iznad da je na drugoj temi već rečeno da prikazivanje u Cinema Cityu počinje 1. aprila... Tako da, da Cullene, prikazivaće se. smile

thx big_smile

You are my personal brand of heroin

26. i 27.3.'10. će biti dvije ponoćne premijere filma Remmember me,a s redovnim prikazivanjem kreće 1.4.'10.

Cijene karata za ponoćnu premijeru će iznositi 5 km-ova.

Pozdrav smile

A od kada će karte biti u pretprodaji za ponoćne i premijere, i jeli prva premijera sa 26. na 27.? smile

Zadnja izmjena od bella. (06. 03. 2010. 18:17)

Love. Life. MeaningOver.

bella. piše:

A od kada će karte biti u pretprodaji za ponoćne i premijere, i jeli prva premijera sa 26. na 27.? smile

Pretprodaja karata za ponoćne premije će početi 18.3.'10.

Ako su predpremijere 26 i 27 marta, onda to dodje cervrtak navece odnosno petak ujutro (25 na 26.03) i petak navece odnosno subota ujutro(26 na 27.03.) :DD
jesam li u krivu?
Ako mozete da pojanite da ne bi bilo zabune big_smile

10

emilya piše:

Ako su predpremijere 26 i 27 marta, onda to dodje cervrtak navece odnosno petak ujutro (25 na 26.03) i petak navece odnosno subota ujutro(26 na 27.03.) :DD
jesam li u krivu?
Ako mozete da pojanite da ne bi bilo zabune big_smile

eee, to i mene zanima big_smile

Love. Life. MeaningOver.