Re: Žalbe, želje i primjedbe...
Jedva cekam The Dark Knight Rises,
evo jedne molbe za CC - PLEASE, PLEASE, PLEASE ... (pnovljeno jedno milion puta)
napravite retrospektivu citave trilogije
Moze na dan prikazivanja da pustite Batman Begins, zatim The Dark Knight i onda The Drak Knight Risies ili u sedmici premijere svaki dan po jedan film.
Ako niste planirali ovo, molim vas da jos jednom razmislite jer mislim da nisam jedini sa ovom zeljom - forumasi koji su zainteresovani neka izvole i daju mi podrsku.
(ako se ne varam slicno nesto ste uradili i za Twilight ili je bio Harry Potter, ne znam vise)
Za ovakav EVENT je dovoljno da jednom napunite salu 1 i tih ca. 150 ljudi ce se sigurno skupiti, a vjerujem da nije skupo nabaviti filmove stare 7 odnosno 4 godine.
Ja bih vam vjecno bio zahvalan (pogotovo jer prvi dio nikad nisam vidio na velikom platnu)
Pozdrav
Poštovani,
Odlukom distributera Cinema City trenutno nije u mogućnosti prikazivati prethodna dva nastavka te samim tim organizovati navedeno. O svim novostima kao i najavama pratite nas na našoj web stranici i forumu, i bit ćete obaviješteni. Do tada, uživajte u našim projekcijama...