3,011

Re: Žalbe, želje i primjedbe...

tikitaka piše:

zelio bih znati kako naruciti karte za the dark knight rises  prvi dan prikazivanja znaci datum 26 juli i ako imate podatak u koliko sati  hvala  daleko sam  a ove informacije bi mi jako pomogle

Imaš telefonsku rezervaciju karata.

3,012

Hoćeteli ikada promjeniti termin gledana za Larin izbor:Izgubljeni princ u jutro oko 10 sati..

3,013

tikitaka piše:

zelio bih znati kako naruciti karte za the dark knight rises  prvi dan prikazivanja znaci datum 26 juli i ako imate podatak u koliko sati  hvala  daleko sam  a ove informacije bi mi jako pomogle

Poštovani,

Ulaznice se mogu telefonski rezervisati na dan prikazivanja filma ili dan, dva ranije. Ulaznice je potrebno podići 30 minuta prije projekcije, nakon toga sistem automatski otkazuje rezervaciju. Telefonske rezervacije je moguće izvršiti radnim danima od 10:00 do 13:00, a rezervacije za vikend se vrše petkom. Ulaznice možete rezervisati na broj telefona: 033/567-267. Uživajte u našim projekcijama...

3,014

Zulfija piše:

Hoćeteli ikada promjeniti termin gledana za Larin izbor:Izgubljeni princ u jutro oko 10 sati..

Poštovani,

Navedeni film trenutno možete pogledati samo u datim terminima. O svim promjenama bit ćete obaviješteni. Budite uz nas...

3,015

A do kada ce se film izgubljeni princ prikazivati..Do kojeg datuma ?

3,016

Da li ćete prikazivati film "Katy Perry: Part of me 3D" ?

Zadnja izmjena od Jerry (01. 07. 2012. 15:56)

CC da li cete prikazivati film ''Ted'' ?

fuck happens every day..and it is a potpis

Pitala sam već za Titanic 3D rekli su mi da se film već prikazivao, aa da li će naredno vrijeme bit moguće prikazivati ga? smile

3,019

Pa neće sto puta vrtiti isti film. Fakat neki ljudi imaju smiješne zahtjeve...

3,020

Kada će se prikazivat film STEP UP 4. Jer kad sam bila u kinu vidjela sam najavu.