Re: Žalbe, želje i primjedbe...
Do kada ce se prikazivati film Larin izbor:Izgubljeni princ u Cinema city ?
Niste prijavljeni...
Stranica prošla 1 … 302 303 304 305 306 … 335 sljedeća
Da unesete odgovor, prijava ili registracija je obavezna!
Poštovani,
Navedeni film će se u ovoj filmskoj sedmici prikazivati u četvrtak i petak u terminima: 15:20 i 19:10. O terminima u narednoj filmskoj sedmici, obavijestit ćemo Vas naknadno...Uživajte u projekciji...
Da li ce se u Cinema City-u prikazivati "Tengo ganas de ti" to je nastavak od "Tres metros sombre el cielo" ili poznatije "Tri metra iznad neba " ?
pozz
)
Poštovani,
Navedeni film trenutno nije na listi prikazivanja u multiplexu Cinema City. Budite i dalje uz nas...
Da li ce se u Cinema City-u prikazivati "Tengo ganas de ti"
Poštovani,
Navedeni film trenutno nije na listi prikazivanja u multiplexu Cinema City. Pratite naše novosti i najave na web stranici i forumu i budite uz nas...
PoZzZ zanima me za pirane 3DD da li ce se prikazivati sutra ili naredne sedmice... Fkt je furka film i gotivan pravo i zelim sa djevojkom da gledam, a dns nemamo vremena ???
HvalAAA
ne mogu da vjerujem da cim nesto ne zaradi dovoljno na americkim kino blagajnama vi to povlacite sa vaseg repertuara. Pricam o Abraham Lincoln, stvarno ne mogu da vjerujem
To nije njihova odluka, to je odluka distributera. Istog onog koji je odlučio da bi jedan od najvećih filmova ove godine, trebao da se prikazuje sedam dana kasnije. Smiješno.
PoZzZ zanima me za pirane 3DD da li ce se prikazivati sutra ili naredne sedmice... Fkt je furka film i gotivan pravo i zelim sa djevojkom da gledam, a dns nemamo vremena ???
![]()
HvalAAA
Poštovani,
Navedeni film će ponovno prikazivati od nedjelje u terminu od 17:20. Nadamo se da ćete uživati u projekciji...
Pozdrav!
Zanima me do kojeg datuma ce se prikazivati Larin izbor. Da li ce biti projekcija i poslije 20.07.?
Hvala!
Pozdrav!
Zanima me do kojeg datuma ce se prikazivati Larin izbor. Da li ce biti projekcija i poslije 20.07.?
Hvala!
Poštovani,
Prema trenutnim informacijama navedeni film je planiran za prikazivanje do 26 jula. O svim novostima bit ćete balgovremeno obaviješteni. Budite uz nas...