3,031

Re: Žalbe, želje i primjedbe...

Do kada ce se prikazivati film Larin izbor:Izgubljeni princ u Cinema city ?

3,032

Zulfija piše:

Do kada ce se prikazivati film Larin izbor:Izgubljeni princ u Cinema city ?

Poštovani,

Navedeni film će se u ovoj filmskoj sedmici prikazivati u četvrtak i petak u terminima: 15:20 i 19:10. O terminima u narednoj filmskoj sedmici, obavijestit ćemo Vas naknadno...Uživajte u projekciji...

3,033

Aće piše:

Da li ce se u Cinema City-u prikazivati "Tengo ganas de ti" to je nastavak od "Tres metros sombre el cielo" ili poznatije "Tri metra iznad neba " ?

pozz smile)

Poštovani,

Navedeni film trenutno nije na listi prikazivanja u multiplexu Cinema City. Budite i dalje uz nas...

3,034

tres metres sobre el ciel piše:

Da li ce se u Cinema City-u prikazivati "Tengo ganas de ti"

Poštovani,

Navedeni film trenutno nije na listi prikazivanja u multiplexu Cinema City. Pratite naše novosti i najave na web stranici i forumu i budite uz nas...

PoZzZ zanima me za pirane 3DD  da li ce se prikazivati sutra ili naredne sedmice... Fkt je furka film i gotivan pravo i zelim sa djevojkom da gledam, a dns nemamo vremena ??? big_smile
HvalAAA

ne mogu da vjerujem da cim nesto ne zaradi dovoljno na americkim kino blagajnama vi to povlacite sa vaseg repertuara. Pricam o Abraham Lincoln, stvarno ne mogu da vjerujem

fuck happens every day..and it is a potpis

3,037

To nije njihova odluka, to je odluka distributera. Istog onog koji je odlučio da bi jedan od najvećih filmova ove godine, trebao da se prikazuje sedam dana kasnije. Smiješno.

3,038

Celava Dlaka piše:

PoZzZ zanima me za pirane 3DD  da li ce se prikazivati sutra ili naredne sedmice... Fkt je furka film i gotivan pravo i zelim sa djevojkom da gledam, a dns nemamo vremena ??? big_smile
HvalAAA

Poštovani,

Navedeni film će ponovno prikazivati od nedjelje u terminu od 17:20. Nadamo se da ćete uživati u projekciji...

3,039

Pozdrav!
Zanima me do kojeg datuma ce se prikazivati Larin izbor. Da li ce biti projekcija i poslije 20.07.?
Hvala!

3,040

selma211 piše:

Pozdrav!
Zanima me do kojeg datuma ce se prikazivati Larin izbor. Da li ce biti projekcija i poslije 20.07.?
Hvala!

Poštovani,

Prema trenutnim informacijama navedeni film je planiran za prikazivanje do 26 jula. O svim novostima bit ćete balgovremeno obaviješteni. Budite uz nas...