cinema city

HAPPY MONDAY

Posebne ponude

MasterCard i Maestro Happy Monday

OSNOVNA PRAVILA I USLOVI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:

1. Akcija se odnosi na sve redovne 2D ili 3D projekcije u Multiplex Cinema City-u.

2. Pogodnost je dostupna isključivo ponedjeljkom onim posjetiocima Cinema City-a koji kupuju minimalno jednu kino ulaznicu, te istu plaćaju beskontaktnom Maestro ili Mastercard karticom (domaćom ili stranom karticom).

3. U okviru jedne kupovine posjetilac može dobiti samo jednu gratis kino ulaznicu bez obzira na broj prethodno kupljenih kino ulaznica.

4. Gratis kino ulaznica se ne može vratiti, te za istu nije moguće dobiti povrat novca (bilo u gotovini ili na karticu). Broj gratis kino ulaznica je ograničen.

5. Besplatna kino ulaznica se može dobiti isključivo za isti termin i istu projekciju, prema slobodnim kapacitetima Cinema City-a.

6. GRATIS KINO ULAZNICA MOŽE SE ISKORISTITI ISKLJUČIVO U TRENUTKU OSTVARIVANJA BENEFITA (u trenutku kupovine i plaćanja kino ulaznice za projekciju ponedjeljkom posjetitelj dobiva drugu kino ulaznicu GRATIS koju mora iskoristiti isti dan, u istom terminu; znači, ne vrijedi ukoliko posjetitelj kupi kino ulaznicu u četvrtak za ponedjeljak i slično...)

7. Svako prikupljanje podataka o posjetiocima od strane Cinema City-a je na dobrovoljnoj osnovi, a ovi se podaci neće slati u Mastercard.

8. Reklamacije vezano za plaćanje rješavaju se u banci koja je karticu izdala dotičnoj osobi, dok se reklamacije vezane za uslugu u Cinema City-u rješavaju u Cinema City-u.


Akcija ne uključuje:
PRETPREMIJERE, PREMIJERE I OPCIJU REZERVACIJE KINO ULAZNICA.


PARTNERI I SPONZORI


Coca Cola BBI centar Vakufska banka Manuel caffe
Skittles M&Ms Orbit Radio Sarajevo   ljepota i zdravlje      Klix   City   e-kapija